Pirmdien ilgstoši snigs un līs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien, sākot no valsts rietumiem, debesis aizklās bieza mākoņu sega, ilgstoši snigs un līs, gaidāma arī migla.

Nakts sākumā vēl saglabāsies pārsvarā skaidrs laiks, bet vietām Vidzemē īslaicīgi snigs. Pūtīs mērens rietumu vējš, kas pāries dienvidu vējā. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0..-4 grādiem, pretvēja piekrastē būs +1..+3 grādi.

Dienā Rietumlatvijā līs, savukārt Austrumlatvijā lielākā daļa nokrišņu būs sniegs, vietām snigs stipri. Redzamība sniegā un miglā dažviet saruks līdz 200 metriem.

Sākot no valsts rietumiem, atkal iegriezīsies rietumu vējš, tas sev līdzi nesīs siltu gaisu - termometra stabiņš Kurzemē pakāpsies līdz +6..+7 grādiem, bet valsts austrumos vēl nekļūs siltāks par 0..+1 grādu.

Nakts sākumā Vidzemes piekrastē, pirmdienas pēcpusdienā un vakarā Kurzemes piekrastē gaidāmas rietumu vēja brāzmas līdz 14-17 metriem sekundē.

Rīgā pirmdien no rīta un dienā gaidāms ilgstošs sniegs un lietus, būs arī dūmaka. Pūtīs mērens vējš no dienvidu puses. Gaisa temperatūra paaugstināsies no -2 grādiem naktī līdz +5..+6 grādiem pirmdienas vakarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu