Naktī sals vietām sasniedzis -9 grādus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Naktī uz sestdienu gaisa temperatūra Latvijā pazeminājās līdz -1..-9 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

-9 grādi reģistrēti nakts vidū Jelgavas novērojumu stacijā. Nakts sākumā zemākā gaisa temperatūra bija Kurzemē, kur gaiss vietām atdzisa līdz -7 grādiem, bet sestdienas rītā lielākais sals ir valsts austrumos - saskaņā ar uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» datiem Kārsavā termometra stabiņš noslīdējis līdz -8 grādiem.

Latvijas lielākajā daļā 24.janvāra rītā ir 0..-5 grādi. Debesis pārsvarā apmākušās, nokrišņu nav. Pūš lēns vējš, galvenokārt no rietumu puses, un ir bezvējš.

Rīgā mākoņains laiks, pūš viegls dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra -2..-3 grādi. Naktī lidostā «Rīga» termometra stabiņš uz brīdi noslīdēja līdz -8 grādiem.

Maksimālā gaisa temperatūra piektdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +1,6 grādiem Ventspilī līdz -1,9 grādiem Alūksnē.

23.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +21 grāds Grieķijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra sestdienas rītā -33 grādi Somijas ziemeļos un -39 grādi Krievijā pie Urālu kalnu grēdas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu