Sniega dziļums Alūksnē pieaudzis līdz 24 centimetriem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sniega segas biezums Alūksnē pieaudzis no 19 centimetriem piektdienas rītā līdz 24 centimetriem sestdienas rītā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mērījumi.

Zosēnos sniega krājumi palielinājušies no 12 līdz 15 centimetriem, Skrīveros - no pieciem līdz deviņiem, Daugavpilī - no sešiem līdz astoņiem centimetriem. Cēsu apkaimē sniega segas biezums nav mainījies un aizvien ir desmit centimetru.

Pēdējā diennaktī sniega sega kļuvusi biezāka visā Latgalē un Sēlijā, kā arī daļā Vidzemes.

Savukārt valsts rietumu un centrālajā daļā sniega krājumi nav papildinājušies un vietām nedaudz sarukuši. Kurzemē, Vidzemes piekrastē un Zemgales lielākajā daļā zemi klāj 0-5 centimetri sniega, tostarp Rīgas centrā saglabājas divus centimetrus plāna sniega kārtiņa.

Svētdien daudzviet snigs un sniega sega kļūs nedaudz biezāka. Jaunās nedēļas sākumā nokrišņu būs maz, vēlāk palaikam gaidāms sniegs, bet tas arī nedaudz kusīs, prognozē «Global Forecast System».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu