Naktī Kurzemē gaisa temperatūra no -9 līdz +2 grādiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī uz pirmdienu zemākā un augstākā gaisa temperatūra Latvijā reģistrēta Kurzemē, savukārt pirmdienas rīts visvēsākais ir Jūrmalas un Rīgas apkaimē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Nakts vidū Mērsragā, debesīm skaidrojoties, gaiss atdzisa līdz -9 grādiem, vēlāk debesis apmācās un kļuva siltāks. Savukārt Kurzemes rietumkrastā gaiss sasila līdz +2 grādiem, un arī pirmdienas rītā šeit valda atkusnis līdz +2 grādiem.

Valsts lielākajā daļā pirmdienas rītā ir -1..-4 grādi,

Latgalē līdz -7 grādiem, bet dažviet valsts centrālajā daļā, kur skaidras debesis, gaisa temperatūra pazeminājusies līdz -8 grādiem.

Vietām ir migla, un vietām Austrumlatvijā nedaudz snieg. Pūš viegls vējš no dažādiem virzieniem, daudzviet saglabājas bezvējš.

Rīgā mainīgs mākoņu daudzums, pārsvarā bezvējš, vietām migla. Debesīm skaidrojoties, daudzviet Pārdaugavā un Jūrmalā gaiss atdzisis līdz -4..-8 grādiem, bet pilsētas austrumos nav vēsāks par -2 grādiem.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien visā Latvijā bija +1..-2 grādi. 25.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +23 grādi Malagā, Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra pirmdienas rītā -20..-24 grādi dažviet Skandināvijas ziemeļos un augstākajos Alpu kalnos, kā arī -31 grāds Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu