Visbiezākā sniega sega šorīt Alūksnē - 26 centimetri

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Līdz šim rītam visbiezākā sniega ir sasnigusi Alūksnē - 26 centimetri, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Zosēnos zemi sedz 17 centimetrus bieza sniega kārta, bet Priekuļos tā ir 12 centimetru biezumā. Skrīveros sniega sega ir pieaugusi līdz 9 centimetriem, taču tur patlaban vēl snieg. Daugavpilī zemi klāj 7 centimetrus biezs sniegs.

Kurzemē, kur šorīt gaisa temperatūra ir +1, +2 grādi, vēl ir saglabājusies sniega sega 1-3 centimetru biezumā, bet vietām sniegs ir nokusis. Zemgalē, Dobelē sniega sega ir 5 centimetru biezumā.

Rīgā patlaban ir 4 centimetrus biezs sniegs.

Šorīt zemākā gaisa temperatūra fiksēta Ainažos, kur agri no rīta bija mīnus 7,3 grādi. Arī Austrumlatvijā šorīt fiksēts mīnus 5, mīnus 6 grādu sals. Zemgalē šorīt gaiss atdzisis līdz mīnus 5 grādiem, bet Kurzemē vietām ir virs 0 grādiem - Liepājā ir plus 1,7 grādi, bet Ventspilī - plus 2 grādi. Rīgā gaiss atdzisis līdz mīnus 2,6 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu