Naktī Zemgalē un Vidzemē reģistrēti -9 grādi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Zemākā gaisa temperatūra aizvadītajā naktī bija -9 grādi Dobelē, Jelgavā, kā arī vietām Rīgas un Cēsu apkaimē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Valsts lielākajā daļā nakts nebija vēsāka par -1..-6 grādiem. Trešdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir 0..-4 grādi, vietām Zemgalē un Vidzemē saglabājas sals līdz -5..-7 grādiem.

Debesis pārsvarā apmākušās, vietām neliels sniegs un migla. Redzamība Bauskā naktī bija samazinājusies līdz simts metriem.

Pūš lēns dienvidu vējš.

Rīgā apmācies un dūmakains laiks, pūš lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš, gaisa temperatūra ir -3..-5 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +0,3..+0,5 grādiem Kurzemes piekrastē līdz -2,5 grādiem Alūksnē.

27.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +21 grāds Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra trešdienas rītā -19..-20 grādu dažviet Skandināvijas ziemeļos un Alpu kalnos, kā arī -27 grādi Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu