Ceturtdien mazliet snigs, stiprāki nokrišņi gaidāmi Kurzemē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdienas rītā Latvijā pieņemas spēkā dienvidu, dienvidaustrumu vējš - tā ātrums brāzmās sasniedzis 10-15 metru sekundē, liecina meteoroloģiskā informācija. Ceturtdien Latvijā brīžiem gaidāms neliels sniegs, bet Kurzemē vietām snigs stipri. Kurzemes rietumu piekrastē arī nedaudz līs.

Debesis ir apmākušās, Kurzemi no rietumiem sasniedz nokrišņi. Gaisa temperatūra +1..-2 grādi.

Rīgā apmācies laiks, pūš dienvidaustrumu vējš ar brāzmām līdz 13 metriem sekundē, gaisa temperatūra 0..-1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -1,7 grādiem Priekuļos līdz +2,4 grādiem Liepājā.

28.janvāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +22 grādi Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra ceturtdienas rītā -10..-14 grādu Skandināvijas ziemeļos, Alpos un kalnos Balkānu reģionā, kā arī -33 grādi Ziemeļu Ledus okeāna piekrastē Krievijā.

Ceturtdien mazliet snigs, stiprāki nokrišņi gaidāmi Kurzemē

Ceturtdien Latvijā brīžiem gaidāms neliels sniegs, bet Kurzemē vietām snigs stipri. Kurzemes rietumu piekrastē arī nedaudz līs.

Pārsvarā saglabāsies apmācies laiks. Pūtīs dienvidu vējš ar brāzmām līdz 10-15 metriem sekundē.

Gaiss sasils līdz -1..+2 grādiem, Kurzemes rietumkrastā - līdz +3..+4 grādiem.

Rīgā būs apmākušās debesis un brīžiem nedaudz snigs. Dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniegs 14 metru sekundē, dienas otrajā pusē vējš kļūs lēnāks. Gaisa temperatūra pakāpsies līdz +1 grādam.

Laikapstākļus nosaka ciklona dienvidaustrumu mala. Atmosfēras spiediens pazeminājies līdz 739-747 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu