Liepājā sacensībās pulcēsies vairāk nekā 100 ziemas peldētāju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Liepājā XI Latvijas ziemas peldēšanas atklātā čempionāta pirmajā posmā sestdien piedalīsies vairāk nekā 100 ziemas peldētāju no visas Latvijas, informēja Liepājas domes pārstāve Evita Eņģele.

Čempionātam šobrīd pieteikušies 108 dalībnieki – 62 vīrieši un 46 sievietes. Dalībnieki pieteikušies no Liepājas, Rīgas, Baldones, Siguldas, Ogres, Jelgavas, Olaines, Raganas, Carnikavas, Ikšķiles, Grobiņas, Saldus, Jūrmalas, Ventspils, Talsiem, Kuldīgas, Aizputes un Ozolniekiem.

Jau vēstīts, ka Liepājā norisināsies XI Latvijas ziemas peldēšanas atklātā čempionāta pirmais posms. Sacensības notiks 25 un 50 metru distancēs. Notiks arī stafešu peldējumi , kā arī iemērkšanās āliņģī. Čempionāta otrais posms norisināsies 22.februārī Rīgā, Jaunciema jahtkluba akvatorijā, Ķīšezerā. Savukārt ziemas peldēšanas noslēguma pasākums notiks 29.martā Bulduros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu