Sniega sega izveidojusies arī Kurzemē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Līdz šim rītam neliela sniega sega ir izveidojusies arī Kurzemē, bet valsts austrumos tā nav būtiski palielinājusies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Patlaban biezākā sniega sega Kurzemē ir fiksēta Rucavā un Saldū - attiecīgi 10 un 9 centimetri. Liepājā un Stendē sniega segas biezums ir 3 centimetri, Kolkā - 2 centimetri, bet Ventspilī zemi sedz centimetru plāna sniega kārtiņa.

Vairāk uz Vidzemes vidieni un austrumiem sniega sega ir biezāka. Joprojām dziļākais sniegs ir Alūksnē - 30 centimetri - un Zosēnos - 20 centimetri. Priekuļos kopš vakardienas sniega sega ir sarukusi par vienu centimetru un tagad tā ir 17 centimetru biezumā.

Izmaiņas sniega segas biezumā nav arī Daugavpilī un Skrīveros, kur tā joprojām ir 6 un 9 centimetru biezumā. Arī Rīgā joprojām ir tikai ap centimetru plāna sniega sega.

Sinoptiķi prognozē, ka šodien daudzviet gaidāmi nelieli nokrišņi - sniegs un slapjš sniegs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu