Daudzviet valstī bieza migla un neliels sals

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir migla, redzamība daudzviet nepārsniedz 100-300 metru. Arī lidostā «Rīga» ir bieza migla; tai neizklīstot, no rīta nevarēs nolaisties lidmašīnas, liecina meteoroloģiskā informācija.

Migla konstatēta visos Latvijas reģionos. Dažviet ir arī sīki nokrišņi, apledojums un sarma. Debesis pārsvarā apmākušās.

Gaisa temperatūra +2..-5 grādi, vēsākais laiks valsts centrālajā daļā. -4..-5 grādi naktī reģistrēti Ainažos, Mērsragā, Kalnciemā, Jūrmalā, Rīgas lidostā, Olainē un Jelgavā.

Vēja praktiski nav.

Rīgā migla, redzamība starptautiskajā lidostā pēc plkst.5 bija 150 metru, kas ir pārāk maz, lai varētu nosēsties lidmašīnas.

Bezvējš, gaisa temperatūra -1..-4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +3,4 grādiem Alūksnē līdz +8 grādiem Pāvilostā, tikpat silts gaiss bija arī Ventspils lidostā.

25.februāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +22 grādi Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra ceturtdienas rītā -15..-19 grādu dažviet Skandināvijā un Alpos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu