Šorīt biezākā migla Rīgā, Vidzemē un Latgalē; lidojumi pagaidām nav atcelti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Arī šorīt daudzviet Latvijā, galvenokārt Rīgas apkaimē, Vidzemē un Latgalē, ir izveidojusies bieza migla, kas apgrūtina braukšanu pa autoceļiem, turpretim lidostā «Rīga» avioreisi miglas dēļ nav atcelti.

Kā liecina VAS «Latvijas Valsts ceļi» apkopotā operatīvā informācija, bieza migla šorīt apgrūtina braukšanu pa Rīgas apvedceļu no Berģiem līdz Salaspilij, pa Ainažu šoseju visā garumā, kā arī pa Valmieras šoseju un Siguldas šoseju gandrīz visā garumā.

Tāpat sliktās redzamības dēļ braukšana ir apgrūtināta pa Daugavpils šoseju posmā no Rīgas līdz Ogrei, pa gandrīz visiem lielajiem Latgales ceļiem, kas ved uz Rēzekni, kā arī Jelgavas šosejas posmā no Jelgavas līdz Lietuvas robežai un Liepājas šosejas posmā no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam.

Savukārt apledojums uz valsts galvenajiem ceļiem šorīt veidojas vien retos posmos Zemgalē un Vidzemē. Šie ceļu posmi tiek kaisīti.

Kā novēroja aģentūra LETA, šorīt migla ir izveidojusies arī Rīgas centrā.

Savukārt lidostas «Rīga» mājaslapā pieejamā informācija neliecina par būtiskām izmaiņām avioreisu grafikos. Ievērojami kavējas reiss no Rāselhaimas Apvienotajos Arābu Emirātos, taču tas, visticamāk, nav saistīts ar miglu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu