Otrdien turpināsies lietus un sniegs, pūtīs brāzmains vējš

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien Latvijā pārsvarā saglabāsies apmācies laiks, palaikam gaidāms lietus un slapjš sniegs. Valsts austrumos nokrišņu būs maz.

Pūtīs dienvidrietumu vējš ar brāzmām 11-16 metru sekundē, Dienvidkurzemes piekrastē līdz 18 metriem sekundē.

Gaiss iesils līdz +2..+5 grādiem.

Rīgā gaidāms mākoņains laiks un lietus, brīžiem iespējams arī slapjš sniegs. Pūtīs dienvidu, dienvidrietumu vējš ar brāzmām līdz 14 metriem sekundē, gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +4 grādiem.

Latvijā atrodas neliels ciklons, kas virzās uz ziemeļiem. Atmosfēras spiediens ir 744-750 dzīvsudraba staba milimetru jūras līmenī.

Daudzviet līst, vietām Kurzemē un Zemgalē spēcīgi snieg

Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, daudzviet valstī nokrišņi - galvenokārt neliels lietus, stiprāki nokrišņi Kurzemē un Zemgales dienvidrietumu daļā, kur ne tikai līst, bet arī spēcīgi snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra 0..+3 grādi. Pūš mērens vējš no dažādiem virzieniem.

Rīgā apmākušās debesis, brīžiem nedaudz līst. Pūš dienvidaustrumu vējš ar brāzmām līdz 12 metriem sekundē, gaisa temperatūra +2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +2,7 grādiem Alūksnē līdz +7 grādiem Rucavā.

2.marta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +30 grādu Spānijas austrumu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra otrdienas rītā -20 grādu kalnos Norvēģijas dienvidos un -22 grādi Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu