Saulainākā ceturtdiena būs Kurzemē

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien Latvijā gaidāms daļēji apmācies laiks, saulainākā diena būs Kurzemē, kur no rīta vietām saglabāsies bieza migla.

Daudzviet valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāmi nelieli īslaicīgi nokrišņi, priekšpusdienā vietām turpināsies visai stipra snigšana.

Gaiss iesils līdz +1..+6 grādiem, pūtīs lēns vējš no ziemeļu puses.

Vakarā, kļūstot vēsākam, no jauna veidosies migla.

Rīgā starp mākoņiem uzspīdēs saule, iespējami nelieli nokrišņi. Pūšot mērenam ziemeļu vējam, gaiss iesils līdz +3..+4 grādiem.

Latvijā pastiprinās anticiklona ietekme, atmosfēras spiediens paaugstinās un no rīta ir 764-766 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Daudzviet Austrumlatvijā turpina snigt, citviet neliels sals un migla

Ceturtdienas rītā daudzviet Vidzemē, Latgalē un Zemgales austrumu daļā mazliet snieg, vietām snieg mēreni, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Mākoņi daļēji klāj Latvijas debesis. Gaisa temperatūra svārstās ap nulli, bet vietām zem skaidrām debesīm gaiss atdzisis līdz -3..-5 grādiem, tostarp -5 grādi naktī reģistrēti Ainažos.

Dažviet - īpaši Kurzemē - sabiezē migla. Pūš lēns vējš un ir bezvējš.

Rīgā daļēji apmācies laiks, pūš neliels ziemeļrietumu vējš, gaisa temperatūra 0..-1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +2,7 grādiem Alūksnē līdz +6,2 grādiem Jelgavā.

4.marta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +26 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra ceturtdienas rītā -27 grādi kalnos Zviedrijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu