Tuvākajās dienās - mākoņains; tikai - svētdien skaidrs un saulains laiks

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Naktī uz ceturtdienu termometra stabiņš Rīgā noslīdēs līdz -3 grādiem, un arī pa dienu gaisa temperatūra pieturēsies vēsa, pakāpjoties vien līdz +2 grādiem. Rīta puse un diena būs maz mākoņaina, un rīdziniekus iepriecinās samērā saulains laiks.

Valmierā ceturtdiena solās būt apmācies laiks, tomēr pēcpusdienā debesis nedaudz skaidrosies un aiz mākoņiem parādīsies saules stari. Uz nakti laiks kļūs vēsāks, noslīdot līdz -1 grādam, iespējami nokrišņi. Autovadītājiem jābūt uzmanīgiem.

Alūksnē ceturtdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, kas mīsies ar saules stariem. Gaisa temperatūra pa dienu pakāpsies līdz +2 grādu atzīmei.

Ventspils. Naktī termometra stabiņš noslīdēs līdz -1 grādam. Lai gan rīta stundās debesis būs apmākušās, tomēr pa dienas vidu mākoņi klīdīs un pie debesīm spīdēs saule, iesildot gaisa temperatūru līdz +3 grādiem.

Piektdien Rīgā naktī uz piektdienu temperatūra pazemināsies līdz -3 grādiem, tāpēc auto vadītājiem naktī un rīta stundās jāpievērš uzmanību, jo visticamāk rīta stundās ceļus klās melnais ledus. Rīts būs skaidrs un saulains, un gaisa temperatūra iesils līdz +5 grādiem. Dienas gaitā laiks pamazām apmāksies. Pazeminoties temperatūrai, vakarā iespējami nokrišņi, lietus vai slapja sniega veidā. Līdzīgi laikapstākļi valdīs arī Valmierā.

Alūksnē rīta stundas būs saulainas, bez mākoņiem. Uz dienas otro pusi debesīs parādīsies mākoņi, kas pamazām pieņemsies spēkā, līdz ar to vakars varētu būt apmācies. Pa dienu gaisa temperatūra iesils līdz +4 grādiem, bet naktī uz sestdienu noslīdēs līdz 0 atzīmei.

Ventspilī visu dienu valdīs apmācies un mākoņains laiks. Naktī gaidāmi -2 grādi, pa dienu +3. Iespējams neliels lietus. Dienas laikā pastiprināsies DR vējš, sasniedzot 9 metrus sekundē.

Sestdien Rīgā laiks pieturēsies apmācies, un dienas pirmajā daļā iespējami nokrišņi. Temperatūra iesils - naktī gaidāmi +2 grādi, bet pa dienu +7 grādi.

Arī Valmierā debesis dienas garumā saglabāsies apmākušās, iespējams, nesot nelielu lietu dienas pirmajā pusē. Temperatūra iesils līdz +5 grādiem.

Alūksnē tāpat kā lielākajā Latvijas teritorijā diena būs apmākusies un vēsa. Brīžiem iespējami nokrišņi – rīta pusē slapja sniega veidā, bet vakarā – neliels lietus. Temperatūra pa dienu saglabāsies vien +2/+3 grādu robežās.

Ventspilī laiks kļūs siltāks – gan naktī, gan dienā pieturoties +3, +4 grādu robežās. Tāpat kā 5dien, Ventspilī saglabāsies apmācies un mākoņains laiks, brīžiem iespējams neliels lietus.

Svētdien laiks kļūs arvien siltāks un saulaināks. Rīgā naktī termometra stabiņš pieturēsies + 5 grādu atzīmē, bet pa dienu, pateicoties skaidrajam un saulainajam laikam, gaiss iesils līdz +11 grādiem. Līdzīgi arī Valmieras pusē valdīs skaidrs un saulains laiks. Pūtīs neliels DR vējš 5 metri sekundē.

Alūksnē no dienas pirmajā pusē būs maz mākoņains laiks, būs jūtama saules klātbūtne, kas dienas gaitā pastiprināsies. Pēcpusdienā debesis noskaidrosies un spīdēs saule. Gaisa temperatūra iesils no +3 grādiem rīta stundās, līdz +8 grādiem dienas laikā.

Ventspilī gaisa temperatūra turpinās paaugstināties. Naktī sagaidāmi +4 grādi, bet dienas vidū termometra stabiņš pakāpsies līdz +6 grādiem. To veicinās saule pie svētdienas skaidrajām debesīm visas dienas garumā. Nokrišņi maz ticami. Dienas laikā būs jūtams DR vējš 9-10 metri sekundē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu