Valsts lielākajā daļā sniegs ir nokusis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Valsts lielākajā daļā zeme ir brīva no sniega - tas pavisam nelielā kārtiņā saglabājies vietām valsts dienvidaustrumu rajonos, zināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Alūksnē, kur aizvadītajā ziemā bija biezākā sniega sega, vēl vakar no rīta bija 3 centimetri sniega, taču līdz šim rītam sniegs tur ir nokusis. Vēl sniega sega aptuveni 12 centimetru biezumā ir Siguldā. Bet citur dienvidaustrumu rajonos sniega kārtiņa ir aptuveni 2 centimetru biezumā. Tomēr saskaņā ar siltā laika prognozēm, visticamāk, arī vēl atlikušais sniegs nedēļas nogalē izkusīs.

Sinoptiķi prognozē, ka naktī uz sestdienu, 7.martu, ir gaidāma snigšana, jo Latvijā vēl būs saglabājušās aukstā gaisa masas. Tomēr sniegs uz rīta pusi pāries lietū, tāpēc, ja arī uzsnigs pāris centimetri sniega, tie sestdienas laikā jau nokusīs.

Jau ziņots, ka gaidāmajās brīvdienās tiek prognozēts pavasarīgi silts laiks - gaiss iesils līdz plus 10 un vairāk grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu