Siltuma atgriešanās gaidāma pēc Lieldienām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vēl nākamā nedēļa līdz Lieldienām gaidāma salīdzinoši auksta, bet jau pēc svētkiem tiek prognozēta pakāpeniska siltuma atgriešanās, uzzinājām Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Nākamajā nedēļā pāri Eiropas ziemeļu daļai no Atlantijas okeāna virzīsies aktīvi cikloni, kas būs atbildīgi par mākoņainu laiku un nokrišņiem, kā arī brāzmainu vēju. Vēsāku gaisa masu ieplūšana ir gaidāma tāpēc, ka vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem. Naktīs daudzviet gaisa temperatūra noslīdēs zem 0 grādiem, bet dienā nebūs aukstāks par plus 3, plus 8 grādiem.

Visai spēcīgi nokrišņi tiek prognozēti pirmdien, 30.martā, īpaši Kurzemē, tomēr arī turpmākās dienas vietām ir gaidāmi nokrišņi, kas zemās gaisa temperatūras ietekmē varētu būt arī sniegs.

Lieldienu brīvdienas vēl arī gaidāmas salīdzinoši vēsas, tomēr šajā periodā sāksies laika apstākļu izmaiņas. Ievērojami siltāks varētu kļūt pēc svētkiem, tomēr sagaidāms, ka būs arī nokrišņi, jo laika apstākļus reģionā joprojām noteiks ciklonu darbība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu