Lietus gaidāms arī dienā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Piektdien Latvijas lielākajā daļā palaikam gaidāms lietus. Debesis būs pārsvarā apmākušās. Kurzemes rietumu piekrastē veidosies migla.

Gaisa temperatūra būs no +6 grādiem vietām Vidzemē un Kurzemes piekrastē līdz +14 grādiem vietām valsts dienvidu daļā.

Pūtīs dienvidaustrumu vējš, Vidzemē un Latgalē brāzmās līdz 10-15 metriem sekundē, bet Kurzemes rietumos iegriezīsies lēns rietumu vējš.

Rīgā palaikam gaidāms lietus un dienvidaustrumu vēja brāzmas līdz 12 metriem sekundē, gaiss iesils līdz +11 grādiem.

Pāri Latvijai stiepjas atmosfēras fronte. Gaisa spiediens jūras līmenī ir no 756 dzīvsudraba staba milimetriem valsts rietumos līdz 763 milimetriem austrumos.

Daudzviet līst, gaisa temperatūra no 0 līdz +10 grādiem

Piektdienas rītā Zemgalē, kā arī daudzviet Kurzemē un Rīgas apkaimē līst, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Debesis pārsvarā apmākušās. Pūš mērens austrumu, dienvidaustrumu vējš ar brāzmām līdz 8-13 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra piecos rītā bija no nulles Alūksnē līdz pat +10 grādiem Rucavas un Nīcas novadā.

Rīgā apmācies un lietains rīts, pūš austrumu vējš ar brāzmām līdz 12 metriem sekundē, gaisa temperatūra +7 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +4 grādiem Kolkā un +5 grādiem Alūksnē līdz +12 grādiem Daugavpilī, Bauskā, Jelgavā, Dobelē un Rucavā.

26.marta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +22..+25 grādi Ungārijā, Rumānijā, Serbijā, Albānijā, Horvātijā, Bulgārijā, Bosnijā un Hercegovinā, Melnkalnē, Itālijā, Grieķijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra piektdienas rītā -21 grāds Somijā un -38 grādi Krievijas Eiropas daļas ziemeļaustrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu