Nokrišņi gaidāmi visās nedēļas dienās; arī Lieldienās - sniegs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Šonedēļ katru dienu Latvijā gaidāmi nokrišņi - lietus, sniegs un krusa, prognozē «Global Forecast System».

Pirmdien un naktī uz otrdienu ciklona ietekmē daudz līs un pūtīs spēcīgs vējš - naktī dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniegs pat 22 metrus sekundē, vējš visvairāk plosīsies Vidzemē un Kurzemē. Marta pēdējā dienā starp mākoņiem parādīsies saule, gaidāms īslaicīgs lietus un krusa, vējš nedaudz pierims, maksimālā gaisa temperatūra būs +4..+9 grādi.

Trešdien, 1.aprīlī, ieradīsies jauns ciklons - gaidāms lietus un slapjš sniegs, nokrišņi turpināsies arī ceturtdien. Gaisa temperatūra būs +1..+7 grādi, vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu 9-14 metru sekundē.

Lieldienu brīvdienās, visticamāk, būs īslaicīgi nokrišņi - galvenokārt sniegs un krusa. Ja valsti sasniegs jauns ciklons, vietām iespējama pat stipra snigšana un sniega segas izveidošanās. Dažviet arī dārdēs pērkons. Gaisa temperatūra diennakts tumšajā laikā būs +2..-4 grādi; saulainos mirkļos gaiss iesils līdz +3..+7 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu