Daudzviet līst, vietām kopā ar sniegu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

1.aprīļa rīts visā Latvijā ir apmācies, un daudzviet - sevišķi Zemgalē un Kurzemē - līst, vietām Kurzemē snieg slapjš sniegs, tas gaidāms arī vietām Latgalē un Vidzemē, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš mērens austrumu vējš. Gaisa temperatūra +1..+3 grādi.

Rīgā apmākušās debesis, palaikam nedaudz līst, pūš mērens austrumu vējš un ir +3 grādi.

Trešdien galvenokārt gaidāms neliels lietus

Trešdiena Latvijā būs apmākusies un lietaina, galvenokārt gaidāms ilgstošs neliels lietus, vietām līs stiprāk un snigs.

Gaiss iesils līdz +3..+6 grādiem.

Pūtīs lēns līdz mērens vējš: Latgalē dienvidu, dienvidaustrumu vējš, Vidzemē austrumu vējš, Zemgalē mainīga virziena vējš, Kurzemē ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Dienvidkurzemes piekrastē tas brāzmās pastiprināsies līdz 13 metriem sekundē.

Rīgā gaidāms apmācies un lietains laiks, pūtīs neliels austrumu vējš, kas pāries ziemeļu vējā. Gaisa temperatūra pakāpsies līdz +5 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklons ar centru Lietuvā. Atmosfēras spiediens ir 738-742 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +5,2 grādiem Ventspilī līdz +8,9 grādiem Jelgavā.

31.marta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +33 grādi Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra trešdienas rītā -17 grādu augstākajās Alpu virsotnēs un -19 grādu Skandināvijas kalnos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu