Drēgnais laiks turpināsies arī nākamnedēļ

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Tuvākajās dienās Latvijā ieplūdīs nedaudz vēsākas gaisa masas, tādēļ biežāk gaidāms sniegs un krusa. Arī nākamā nedēļa gaidāma drēgna, prognozē «Global Forecast System».

1.aprīlī ciklona ietekmē ilgstoši līst, vietām snieg slapjš sniegs, un ilgstoši nokrišņi daudzviet gaidāmi arī ceturtdien. Lieldienu brīvdienās galvenokārt gaidāmi īslaicīgi nokrišņi - sniegs, krusa un lietus. Starp mākoņiem brīžiem parādīsies saule, vējš nebūs stiprs. Gaisa temperatūra naktīs pazemināsies līdz +2..-3 grādiem, maksimālā temperatūra dienā būs +3..+8 grādi.

Saskaņā ar pašreizējo «Global Forecast System» prognozi pēc Lieldienām Latviju sasniegs kārtējais ciklons un no ziemeļiem turpinās ieplūst vēss gaiss.

Krievijas Hidrometeoroloģijas centrs paredz, ka aprīļa vidējā gaisa temperatūra Latvijā gaidāma tuvu normai vai nedaudz zem tās. Ja šī prognoze piepildīsies, aprīlis būs pirmais mēnesis kopš pērnā gada oktobra, kad gaisa temperatūra Latvijā nav augstāka par ilggadējo vidējo rādītāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu