Otrdien gaiss vietām iesils līdz +13 grādiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien Latvijā saule mīsies ar mākoņiem, saulainākā diena gaidāma Kurzemē. Galvenokārt Latgalē būs nelieli īslaicīgi nokrišņi.

Gaiss iesils līdz +7..+13 grādiem. Siltākais laiks būs Kurzemes dienvidrietumos, bet ne tiešā jūras tuvumā.

Pūtīs mērens ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, brāzmās līdz 12 metriem sekundē.

Rīgā gaidāms daļēji mākoņains laiks, bez nokrišņiem. Vējš pūtīs no ziemeļu puses un brāzmās pastiprināsies līdz 12 metriem sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +10 grādiem, nedaudz vēsāk būs pilsētas ziemeļos.

Laikapstākļus nosaka anticiklona austrumu perifērija. Atmosfēras spiediens ir 760-764 dzīvsudraba staba milimetri.

Otrdienas rītā daudz mākoņu

Otrdienas rītā Vidzemē un Latgalē ir mākoņainas debesis. Kurzemē un Zemgales rietumos saullēktā pārsvarā skaidrs laiks, bet no ziemeļiem ierodas mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija.

Austrumlatvijā vietām ir arī nelieli īslaicīgi nokrišņi. Pūš lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš.

Gaisa temperatūra saullēktā -1..+4 grādi, Kurzemes rietumkrastā +5 grādi.

Rīgā pārsvarā mākoņains laiks, pūš mērens ziemeļrietumu vējš, gaisa temperatūra +4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +6 grādiem Alūksnē un Rēzeknē līdz +10,6 grādiem Jelgavā.

20.aprīļa augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +27..+28 grādi Spānijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -8..-13 grādu augstākajos kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā, kā arī Krievijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu