Piekrastē sabiezē migla, naktī tā gaidāma daudzviet valstī

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas pēcpusdienā Kurzemes rietumkrastā redzamība miglā samazinājusies līdz 200-700 metriem, gaisa temperatūra noslīdējusi līdz +7..+9 grādiem. Savukārt Latgalē dienas vidū bija +21 grāds, vietām arī dārdēja pērkons, liecina meteoroloģiskā informācija.

Svētdienas vakarā piekrastē, naktī uz pirmdienu arī daudzviet citviet Latvijā redzamība miglā saruks līdz 50-300 metriem. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +3..+9 grādiem. Tikpat kā nebūs vēja un nokrišņu.

Pirmdien gaidāms daļēji mākoņains laiks, vietām īslaicīgi līs, iespējams pērkona negaiss. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš. Gaiss sasils līdz +16..+21 grādam, vēsāks laiks saglabāsies vietām piekrastē, kur iespējama migla.

Rīgā svētdienas vakarā veidosies migla, pirmdienas rītā tā izklīdīs. Naktī gaidāms bezvējš un +6..+7 grādi. Dienā, uzspīdot saulei un pūšot mērenam dienvidu vējam, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +19..+20 grādiem, iespējams īslaicīgs lietus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu