Dienā uzspīdēs saule un vietām īslaicīgi līs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdienas rītā Latvijā ir mākoņainas debesis un tikai vietām starp mākoņiem uzspīd saule, taču dienas gaitā daudzviet uzspīdēs saule, un tikai vietām īslaicīgi līs.

Svētdienas rītā ievērojamu nokrišņu nav, pūš lēns līdz mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš; gaisa temperatūra saullēktā bija +4..+6 grādi, Rucavā +2 grādi, liecina meteoroloģiskā informācija. Rīgā no rīta ir apmācies laiks, pūš neliels rietumu vējš, gaisa temperatūra septiņos rītā +6 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +7 grādiem Kurzemē līdz +14 grādiem Daugavpils apkaimē.

Dienas gaitā Latvijā mākoņu kļūs mazāk, uzspīdēs saule,

vakarā jau lielā valsts daļā gaidāmas skaidras debesis.

Vietām - īpaši Zemgalē, kā arī valsts austrumos - īslaicīgi līs.

Pūtīs lēns līdz mērens rietumu un ziemeļu vējš.

Gaiss iesils līdz +11..+14 grādiem, piekrastē - līdz +9 grādiem.

Rīgā starp mākoņiem parādīsies saule, nokrišņi maz iespējami. Vējš iegriezīsies no ziemeļiem un pūtīs lēni līdz mēreni. Gaiss iesils līdz +12 grādiem, pilsētas ziemeļos nekļūs siltāks par +10 grādiem.

Latvijā pastiprinās neliela anticiklona ietekme, atmosfēras spiediens paaugstinājies līdz 757-760 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu