Pēcpusdienā gaiss iesils līdz +20 grādiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien Latvijā starp mākoņiem uzspīdēs saule, vietām nedaudz īslaicīgi līs. Kurzemes rietumkrastā var saglabāties migla.

Gaisa temperatūra dienas otrajā pusē sasniegs +16..+20 grādu, par dažiem grādiem vēsāks laiks gaidāms piekrastē.

Pūtīs lēns dienvidu vējš, valsts austrumos tas būs mērens, bet piekrastē iegriezīsies jūras brīze.

Rīgā iespējams neliels īslaicīgs lietus. Pūšot lēnam dienvidu vējam un starp mākoņiem parādoties saulei, gaisa temperatūra pievakarē pakāpsies līdz +19 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona rietumu mala un ciklona austrumu perifērija. Atmosfēras spiediens ir 759-762 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Otrdienas rītā apmācies laiks, vietām īslaicīgi līst

Otrdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, valsts austrumu pusē vietām īslaicīgi līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra +8..+11 grādu, Kurzemes rietumu piekrastē +6..+7 grādi un migla.

Pūš lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš Rietumlatvijā un austrumu, dienvidaustrumu vējš Austrumlatvijā.

Rīgā apmākušās debesis, neliels dienvidu vējš, gaisa temperatūra +10..+11 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +8,7 grādiem Kolkā līdz +16,6 grādiem Jelgavā.

4.maija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +31..+33 grādi Spānijā, Itālijā un Francijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -16 grādu Norvēģijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu