Trešdien Latgalē, dienas otrajā pusē arī citviet iespējams lietus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Trešdien Latgalē gaidāms lietus. Dienas gaitā, sākot ar dienvidiem, tas iespējams arī daudzviet citviet Latvijā.

Pūtīs lēns vējš vai saglabāsies bezvējš.

Caur mākoņiem spīdot saulei, gaiss iesils līdz +16..+20 grādiem, bet zem bieziem lietus mākoņiem un vietām piekrastē nekļūs siltāk par +12..+15 grādiem.

Rīgā palielināsies mākoņu daudzums, vakarpusē iespējams lietus. Pūtīs lēns mainīga virziena vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +17..+18 grādiem.

Laikapstākļus nosaka anticiklona atzars, no dienvidiem tuvojas ciklons. Atmosfēras spiediens pakāpies līdz 758-759 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī.

Trešdienas rītā visai saulains laiks

Trešdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir neliels mākoņu daudzums, nav būtisku nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns vējš, daudzviet ir bezvējš.

Gaisa temperatūra saullēktā bija no +4..+6 grādiem Kurzemes lielākajā daļā līdz +9..+11 grādiem valsts austrumos.

Rīgā neliels mākoņu daudzums, pūš lēns mainīga virziena vējš. Gaisa temperatūra saullēktā bija +8..+9 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +11 grādiem Kolkā līdz +18 grādiem Rucavā.

19.maija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +33..+34 grādi dažviet Itālijā un Spānijas dienvidos, kā arī +39 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -6..-9 grādi vietām Skandināvijā un Alpos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu