Valsts austrumu pusē arī trešdien līs, vietām stipri

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Shutterstock

Trešdien Vidzemē, Latgalē un lielā daļā Zemgales gaidāms apmācies un lietains laiks, vietām līs stipri. Kurzemē būs sausa un visai saulaina diena. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu un ziemeļu vējš.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +12..+17 grādiem.

Rīgā gaidāms apmācies laiks, bez būtiskiem nokrišņiem. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Gaiss iesils līdz +14..+15 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklons, Kurzemē – anticiklona atzars. Atmosfēras spiediens ir 755-758 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Naktī Latgalē dārdējis pērkons, vietām turpinās lietus

Vēlā otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu daudzviet Latgalē zibeņoja, dārdēja pērkons un bija lietusgāzes. Pamatīgs lietus vietām Latgalē un Sēlijā turpinās arī trešdienas rītā, liecina meteoroloģiskā informācija.

Debesis lielākoties mākoņainas, Kurzemē pārsvarā saulains laiks, vietām migla. Valdošais ir lēns ziemeļrietumu vējš.

Gaisa temperatūra saullēktā bija +6..+10 grādu, vietām Kurzemē +3 grādi, bet valsts austrumos līdz +14 grādiem.

Rīgā daļēji apmācies laiks, lēns ziemeļrietumu vējš. Gaisa temperatūra saullēktā bija +7..+9 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijā bija +14..+17 grādu, valsts austrumos +18..+23 grādi.

26.maija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +32..+33 grādi Portugālē, Spānijā un Krievijas dienvidu daļā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -9..-10 grādu augstākajās Alpu virsotnēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu