Arī Garkalnē uzdarbojas cūkas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Kāds TVNET lasītājs pamanījis, ka Garkalnes novadā izveidota pamatīga atkritumu izgāztuve. Sazinoties ar vietējo policiju, noskaidrojām, ka par notikušo sākta administratīvā lietvedība.

Lasītājs Kaspars rakstīja: «Vēlos vērst jūsu uzmanību uz atkritumu izgāztuvi, kas atrodas Garkalnes novada Amatniekos, Biķernieku ielas galā, pretī «Virši-A» degvielas uzpildes stacijai. Dzīvoju netālu no norādītās vietas.

Vai tas ir normāli, ka šāda izgāztuve ir izveidota tik tuvu Rīgai? Bet varbūt tā ir nelegāla izgāztuve vai arī zemes īpašnieks ar to pelna naudu, atļaujot tur gāzt atkritumus? Lūdzu jūs noskaidrot, kas tās par nekārtībām.»

Foto: TVNET lasītājs

Garkalnes novada pašvaldības policijas priekšnieks Ivars Mazurs TVNET skaidroja, ka Garkalnes novada pašvaldības policijā saistībā ar minēto faktu 21.augustā ir sākta administratīvā lietvedība, tiek noskaidroti lietas apstākļi un zemes īpašnieks, personas ir uzaicinātas uz pašvaldības policiju, lai tiktu sauktas pie administratīvās atbildības.

Materiāls tiks nosūtīts uz Garkalnes domes Administratīvo komisiju lēmuma pieņemšanai.

Foto: TVNET lasītājs
Foto: TVNET lasītājs
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu