Dienā pārsvarā saglabāsies apmācies laiks, palaikam līs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien Latvijā gaidāms apmācies laiks, bet pēcpusdienā Kurzemē, vakarā arī citviet valstī starp mākoņiem uzspīdēs saule. Palaikam līs.

Mērenu dienvidu vēju, sākot no valsts rietumiem, nomainīs rietumu vējš. Gaisa temperatūra būs +16..+20 grādu, dienvidaustrumos līdz +23 grādiem.

Rīgā palaikam gaidāms lietus, vakarā mākoņu kļūs mazāk. Pūtīs mērens dienvidaustrumu, vēlāk rietumu, dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra būs +18..+19 grādu.

Valsti šķērso zema spiediena ieplaka un atmosfēras frontes. Gaisa spiediens ir 754-759 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Piektdienas rīts silts un daudzviet lietains

Piektdienas rītā Latvijā ir apmācies un silts laiks. Kurzemē, kā arī daļā Zemgales un Vidzemes nedaudz līdz mēreni līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra +15..+19 grādu. Pūš lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš.

Rīgā apmākušās debesis, palaikam nedaudz līst. Pūš lēns dienvidu vējš un gaisa temperatūra ir +18 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +22,7 grādiem Alūksnē līdz +27,8 grādiem Jelgavā.

27.augusta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +37 grādi Spānijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra piektdienas rītā 0..+2 grādi kalnos Norvēģijas dienvidos un Krievijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu