Vasaras pēdējā svētdienā vietām īslaicīgi līs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vasaras pēdējā svētdienas rītā Latvijā ir pārsvarā apmākušās debesis, bez būtiskiem nokrišņiem, taču dienas gaitā vietām gaidāms īslaicīgs lietus, liecina meteoroloģiskā informācija.

Svētdienas rītā pūš lēns rietumu un dienvidu vējš. Gaisa temperatūra septiņos rītā +10..+14 grādu, piekrastē līdz +18 grādiem. Rīgā mākoņains laiks, lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra +12..+13 grādu.

Dienā starp mākoņiem izlauzīsies saules stari un vietām īslaicīgi līs, Vidzemes ziemeļos gaidāmas dažas stiprākas lietusgāzes.

Pūtīs mērens rietumu, dienvidrietumu vējš, gaisa temperatūra būs +18..+22 grādi.

Rīgā iespējams neliels īslaicīgs lietus. Uzspīdot saulei, gaiss iesils līdz +21 grādam.

Laikapstākļus nosaka anticiklons, kas kļūst vājāks. Atmosfēras spiediens ir 764-767 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien Latvijā bija +19..+22 grādi.

29.augusta augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +39 grādi Balkānos un +41 grāds Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra svētdienas rītā -2 grādi dažviet Krievijā un -4 grādi Islandē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu