Šorīt liela migla; vietām nevar redzēt tālāk par 100 metriem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdienas rītā valsts lielākajā daļā ir migla, redzamība vietām nepārsniedz 100 metru, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» un Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Migla ir visos valsts reģionos; tās nav piekrastē. Biezākā migla, kurā redzamība 80 metru, novērota piecos rītā Valkā; bieza migla arī vietām Kurzemē, Zemgalē un Latgalē. Debesis pārsvarā klāj mākoņi, vietām nopil pa kādai lietus lāsei. Vēja praktiski nav.

Minimālā gaisa temperatūra naktī valsts lielākajā daļā bija +2..+7 grādi, no rīta mākoņu ietekmē daudzviet kļuvis siltāks, Liepājā un Jūrmalā gaisa temperatūra pakāpusies līdz +12 grādiem.

Rīgā bezvējš, pilsētas ziemeļos lēns ziemeļu vējš un +11 grādu, piepilsētā +5..+8 grādi un dažviet migla.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +13,9 grādiem Ainažos līdz +19,0 grādiem Liepājā.

4.oktobra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +33 grādi Spānijas dienvidos un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra pirmdienas rītā -5..-8 grādi vietām Skandināvijā un Alpu kalnos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu