Spoži spīdot saulei un pūšot aukstam vējam, gaisa temperatūra dienā nepārsniegs +12 grādu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien Latvijā spoži spīdēs saule. Ziemeļkurzemē, Vidzemē un Latgalē gaidāms neliels mākoņu daudzums, bez nokrišņiem.

Pūtīs mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš, Kurzemē brāzmās līdz 13 metriem sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +7..+12 grādu.

Rīgā būs sauss un saulains laiks, pūtīs mērens ziemeļaustrumu vējš, gaiss iesils līdz +10 grādiem.

Latvijā nostiprinās anticiklons. Atmosfēras spiediens pakāpies līdz 766-768 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī, un gaidāma spiediena tālāka paaugstināšanās.

Otrdienas rīts - auksts un pārsvarā skaidrs

Otrdienas rītā gaisa temperatūra Vidzemē, izņemot Jūrmalas un Rīgas apkaimi, pazeminājusies līdz +1..-2 grādiem, Latgalē - līdz 0..+2 grādiem, Zemgalē un galvaspilsētā - līdz +1..+4 grādiem, Kurzemē - līdz +3..+6 grādiem, bet Rīgas jūras līča rietumu piekrastē - līdz +8 grādiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Debesis pārsvarā skaidras, vietām Kurzemē un Austrumlatvijā ir nelieli mākoņi, kas nenes nokrišņus. Pūš lēns austrumu un ziemeļu vējš.

Rīgā skaidrs laiks, gaiss atdzisis līdz +3..+4 grādiem, pilsētas austrumos - līdz +2 grādiem. Pūš lēns ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +12,9 grādiem Alūksnē līdz +16,5 grādiem Daugavpilī un Saldū.

5.oktobra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +34 grādi Spānijas dienvidaustrumos. Zemākā gaisa temperatūra otrdienas rītā -11 grādu Skandināvijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu