Liepājā atklās ziemas peldēšanas sezonu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 11. oktobrī, pludmalē pie Glābšanas stacijas un Karostas pludmalē, Katedrāles ielas galā, tiks atklāta ziemas peldēšanas sezona Liepājā. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents.

Liepājas veloaktīvistu un ziemas peldētāju klubs «VeloRonis» aicina gan pieredzējušos Liepājas roņus, gan ziemas peldēšanas interesentus sanākt vienkopus, izbaudīt kopīgu peldi jūrā, bet pēc tās, malkojot līdzpaņemto tēju, apmainīties pieredzē un nākotnes plānos. Pieredzējušie ziemas peldētāji arī dalīsies ar padomiem un iedrošinās tos, kuri tikai gatavojas ziemā peldēt.

Tie, kuriem būs vēlme, pēc pasākuma pilsētas centra pludmalē, varēs doties arī uz Karostas jūrmalu, kur plkst.14 vindsērfinga klubā "Rietumkrasts: (Katedrāles ielas galā) kursies pirts, ļaujot pēc peldes jūrā sasildīties.

Atbalstīt un uzmundrināt roņus aicināts ikviens liepājnieks un pilsētas viesis. Pasākumu atklās domes priekšsēdētāja vietnieks izglītības, kultūras un sporta jautājumos Vilnis Vitkovskis.

Liepājas pilsētas domes Sporta pārvalde un biedrība «VeloRonis» ziemas sporta dienas ietvaros 2016.gada 23.janvārī jau trešo gadu rīkos arī ziemas peldēšanas sacensības, kas tradicionāli norisināsies atpūtas vietā «Beberliņi».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu