Rucavā šorīt gaiss atdzisis līdz mīnus 5,2 grādiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/dbrekke

Šorīt Rucavā minimālā gaisa temperatūra bijusi mīnus 5,2 grādi, uzzinājām Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Citur Kurzemē gaisa temperatūra plkst.8 bijusi krietni augstāka: Liepājā - ap mīnus 2,4 grādiem, Kolkā - mīnus 2,1, Mērsragā - ap mīnus 1,2 grādiem. Savukārt Ventspilī sals nav fiksēts - tur termometra stabiņš noslīdējis līdz plus 0,9 grādiem.

Salīdzinoši zema temperatūra ir Vidzemē un Latgalē. Uz plkst.8 zemākā temperatūra fiksēta Rēzeknē - mīnus 4,8 grādi un Skrīveros - mīnus 4,6 grādi. Zosēnos šorīt ir mīnus 3,9 grādi, Daugavpilī - mīnus 3,5 grādi, bet Alūksnē - ap mīnus 2,8 grādiem. Ap pusnakti un nakts otrajā pusē temperatūra gan bijusi krietni zemāka - Rēzeknē bijuši mīnus 7,5 grādi, Zosēnos - mīnus 6,9 grādi, Daugavpilī - mīnus 6 grādu sals, bet Skrīveros - mīnus 5,6 grādi.

Neliels sals ir arī Zemgalē, kur Bauskā ir mīnus 2 grādi, Jelgavā zemākā gaisa temperatūra fiksēta vakar ap plkst.23 - mīnus 3,8 grādi, savukārt šorīt ap plkst.8 tā bija mīnus 1,7 grādi. Arī Dobelē zemākā temperatūra bijusi ap plkst.23 - mīnus 1,6 grādi, bet uz plkst.8 tā bija mīnus 0,9 grādi.

Rīgā aizvadītajā naktī bijis neliels sals - ap plkst.23 bija mīnus 0,4 grādi, savukārt šorīt gaisa temperatūra paaugstinājusies līdz plus 0,6 grādiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu