Diena aizritēs bez nokrišņiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/photos/usfwsnortheast

Trešdien Latvijā nav gaidāmi nokrišņi, debesis vietām skaidrosies.

Pūtīs mērens dienvidu vējš, tā ātrums brāzmās piekrastē sasniegs 13 metru sekundē.

Gaisa temperatūra būs -2..+3 grādi.

Arī Rīgā trešdiena paies bez nokrišņiem, gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli, un mērenais dienvidu vējš radīs sajūtu, ka ir aukstāks.

Laikapstākļus nosaka anticiklona rietumu mala un ciklona austrumu mala. Atmosfēras spiediens no 757 dzīvsudraba staba milimetriem jūras līmenī Kurzemē līdz 763 milimetriem Latgalē.

Trešdienas rītā mākoņains laiks, pūš auksts vējš

Trešdienas rītā Latvijā ir mākoņains laiks, valsts austrumu daļā vietām nedaudz snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš mērens dienvidu vējš, piekrastē brāzmās līdz 12 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra 0..-3 grādi, piekrastē līdz +2 grādiem.

Rīgā mākoņains laiks, dienvidu vēja ātrums brāzmās sasniedz desmit metru sekundē, gaisa temperatūra ir 0..-1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,9 grādiem Zosēnos līdz +6,1 grādam Liepājā un +6,2 grādiem Ventspils ostā.

24.novembra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +23 grādi Grieķijā un Maltā, kā arī +27 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -12..-16 grādu kalnos Centrāleiropā un vietām Skandināvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu