Dienas gaitā daudzviet uzspīdēs saule

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas rītā teju visā Latvijā ir apmācies un dūmakains laiks, bez ievērojamiem nokrišņiem, taču dienas gaitā, sākot no valsts dienvidiem, mākoņu daudzums samazināsies, daudzviet ļaujot parādīties saulei, liecina meteoroloģiskā informācija. Nokrišņi nav gaidāmi.

piekrastē. Naktī Ventspilī termometra stabiņš pakāpās līdz +5,5 grādiem.

Pūš mērens dienvidu vējš, naktī piekrastē tā ātrums brāzmās sasniedza 13 metru sekundē.

Rīgā apmākušās debesis un neliela dūmaka. Pūš dienvidu, dienvidaustrumu vējš 4-9 metri sekundē, gaisa temperatūra ir +3..+4 grādi.

Svētdien pūtīs mērens dienvidu vējš. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +3..+7 grādiem, siltākā diena būs Kurzemē un Zemgalē.

Rīgā apmākušās debesis, dienas gaitā gaidāma mākoņu daudzuma samazināšanās. Pūšot mērenam dienvidu vējam, gaiss pēcpusdienā iesils līdz +6 grādiem.

Laikapstākļus ietekmē ciklona austrumu mala un anticiklona rietumu mala. Atmosfēras spiediens 755-761 dzīvsudraba staba milimetrs jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien līdz plkst.20 Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,4 grādiem Alūksnē līdz +4,2 grādiem Liepājā.

6.februāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +19..+20 grādu vietām Portugālē, Spānijā un Francijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -29 grādi Skandināvijas ziemeļos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu