Pirmdien nedaudz īslaicīgi līs

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas rītā Latvijā mākoņi daļēji klāj debesis. Valsts austrumos pārsvarā saglabājas skaidrs laiks, bet Kurzemei no jūras tuvojas lietus, liecina meteoroloģiskā informācija.

Gaisa temperatūra -1..+3 grādi, Kurzemes rietumu piekrastē līdz +4 grādiem.

Pūš mērens dienvidu vējš, naktī Ainažos tā ātrums brāzmās sasniedza 15 metru sekundē.

Rīgā sabiezē mākoņu sega, pūš dienvidaustrumu vējš 5-10 metru sekundē, gaisa temperatūra ir +2 grādi.

Dienas gaitā debesis skaidrosies maz. Pūtīs mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš, Dienvidkurzemes piekrastē tas brāzmās pastiprināsies līdz 15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra sasniegs +3..+7 grādus.

Rīgā pārsvarā gaidāmas mākoņainas debesis, nedaudz īslaicīgi līs. Pūšot mērenam dienvidu vējam, gaiss iesils līdz +5 grādiem.

Laikapstākļus nosaka ciklona austrumu mala. Atmosfēras spiediens 750-755 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +3,1 grāda Alūksnē un Rūjienā līdz +7,5 grādiem Liepājā.

7.februāra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +21 grāds Spānijas dienvidu piekrastē. Zemākā gaisa temperatūra pirmdienas rītā -12 grādu Skandināvijas ziemeļos un -26 grādi Krievijas Eiropas daļas ziemeļaustrumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu