Akcija Zemes stunda – 2016. gada 19. martā no plkst. 20.30 līdz plkst. 21.30

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Šogad 19. martā laikā no plkst. 20.30 līdz plkst. 21.30 jau desmito reizi visā pasaulē tiks svinēta Zemes stunda. Kā jau katru gadu, iedzīvotāji, pašvaldības un uzņēmumi aicināti Zemes stundas svētkus sagaidīt simboliski, izslēdzot apgaismes objektus. Šogad Zemes stundas sauklis ir «Iededzies pārmaiņām!», un tās laikā ikviens tiks aicināts dalīties ar saviem labajiem darbiem un ikdienas paradumiem.

Pasaules Dabas Fonds atgādina, ka Zemes stunda nav elektroenerģijas taupīšana vienas stundas ietvaros, bet iedzīvotāju informēšana un izglītošanas akcija par klimata pārmaiņām un individuālo atbildību šajā procesā. Pasaules Dabas Fonds uzsver, ka videi draudzīgu paradumu prakse, resursu saudzēšana un rūpes par vides ilgtspēju nepieciešamas katru dienu.

Zemes stundas akcijā brīvi var piedalīties ikviens iedzīvotājs un uzņēmums. Aicinām uzņēmumu un organizāciju dalību Zemes stundā - 2016 pieteikt, rakstot uz e-pastu - info@pdf.lv. Akcija Zemes stunda – 2016. gada 19. martā no plkst. 20.30 līdz plkst. 21.30.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu