Svētdien visvairāk nokrišņu būs valsts rietumu un centrālajā daļā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdien Latvijā palaikam līs, valsts rietumu un centrālajā daļā daudzviet līs ilgstoši, vietām Kurzemē un Zemgales rietumos gaidāms stiprs slapjš sniegs.

Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +3..+8 grādiem, valsts austrumos līdz +9..+11 grādiem.

Pūtīs dienvidaustrumu vējš Austrumlatvijā un ziemeļu vējš Kurzemē, brāzmās līdz 14 metriem sekundē.

Rīgā ilgstošs lietus. Pūtīs mainīgs vējš, gaiss iesils līdz +7 grādiem.

No dienvidiem pietuvojies ciklons, kas dienas gaitā šķērsos Latvijas centrālo daļu. Atmosfēras spiediens no rīta 752-755 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Naktī valsts ziemeļos gaisa temperatūra noslīdējusi zem -3 grādiem

Naktī uz svētdienu Latvijas lielākajā daļā gaisa temperatūra noslīdēja zem nulles, vietām Vidzemē un Ziemeļkurzemē pat nedaudz zem -3 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

No rīta pamazām kļūst siltāks. Debesis apmākušās, daudzviet līst un snieg, vietām Kurzemē un Zemgalē stipri.

Pūš lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš, Latgalē - dienvidaustrumu vējš.

Rīgā apmācies un lietains rīts, pūš lēns austrumu, ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra +2 grādi; naktī lidostā «Rīga» bija -2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija +6..+10 grādu, Jelgavas novērojumu stacijā +12 grādu.

23.aprīļa augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +28 grādi Grieķijā un +31 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -21 grāds kalnos Norvēģijas dienvidos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu