Vietām Rietumlatvijā zemi pārklāj arvien biezāks sniegs

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter ‏@Guss_tii

Svētdienas rītā, pastiprinoties snigšanai, vietām Zemgalē un Kurzemē izveidojusies sniega sega, tuvākajās stundās tā kļūs biezāka. Ziņas par snigšanu saņemtas no Auces, Saldus, Dobeles un Tukuma apkaimes, arī no Jelgavas un Rīgas. Zem sniega svara Kurzemes austrumu daļā un Zemgales rietumos šodien iespējama koku lūšana un elektroapgādes pārrāvumi.Tāpat daudzveit ceļi tik ļoti piesniguši, ka apgrūtināta braukšana.

Ceļi vietām slideni. Atbilstoši sinoptiķu datiem deviņos rītā Dobelē bija izveidojusies divus centimetrus bieza sniega kārta.

Tuvākajās stundās stipri snigs Kurzemes austrumu daļā un Zemgales rietumos. Sniega segai kļūstot biezākai, zem tās svara iespējama koku un vadu liekšanās, koku lūšana un elektroapgādes pārrāvumi. Autoceļi vietām apsniguši un kļuvuši slideni, tostarp īpaši jāuzmanās uz A9 šosejas no Kalnciema līdz Saldum.

Jau ziņots, ka pagājušajā naktī Latvijas ziemeļu daļā gaisa temperatūra vietām noslīdēja nedaudz zem -3 grādu atzīmes. Svētdien Latvijā līs, daudzviet ilgstoši, vietām Kurzemē un Zemgales rietumos gaidāms stiprs sniegs. Rīgā gaidāms ilgstošs lietus.

‎@JanisTeresko

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu