Gaisa temperatūra noslīdējusi zem nulles; ​dienā ne vairāk par +10

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pirmdienas saullēktā Kurzemes un Zemgales lielākajā daļā, kā arī Jūrmalā un Rīgā gaisa temperatūra ir 0..-3 grādi, Latgalē un Vidzemē +1..+2 grādi, vien dažviet piekrastē +3 grādi, liecina meteoroloģiskā informācija.

Latgalē un Vidzemē ir mākoņains, citviet valstī - pārsvarā skaidrs laiks. Bez ievērojamiem nokrišņiem, dažviet migla. Dominē lēns rietumu, dienvidrietumu vējš.

Rīgā palielinās mākoņu daudzums, pūš viegls dienvidu vējš, gaisa temperatūra saullēktā svārstās ap nulli, lidostā «Rīga» ir -2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijā bija no +2 grādiem vietām Kurzemē un Zemgales rietumos līdz +12 grādiem valsts austrumu pierobežā.

24.aprīļa augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +28 grādi Spānijas dienvidos un +29 grādi Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -18..-23 grādi dažviet Skandināvijā un Alpu virsotnēs.

Dienas laikā gaisa temperatūra nepārsniegs +10 grādu

Pirmdien Latvijā būs daļēji apmācies laiks, biezākā mākoņu sega valsts austrumu daļā.

Kurzemē gaidāmi lokāli nokrišņi no gubu mākoņiem, valsts austrumu pusi no dienvidiem šķērsos plaša nokrišņu zona, galvenokārt līs.

Gaiss iesils līdz +4..+10 grādiem. Gaidāms lēns vējš un bezvējš.

Rīgā pārsvarā mākoņains laiks, bez nokrišņiem un bez vērā ņemama vēja. Gaiss iesils līdz +9 grādiem.

Apkārt Latvijai atrodas cikloni. Atmosfēras spiediens 754-755 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu