Cūcība Bukultos: Privātmājas kanalizācija brīvi tek Baltezerā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bukultos kāds privātmājas iedzīvotājs piekopj viduslaiku cienīgu dzīvesveidu - viņa radītā kanalizācija nonāk pa taisno Baltezerā, vēsta «Garkalnes televīzija», kas ziņo, ka šā jautājuma risināšanai jau piesaistītas atbildīgās institūcijas un vainīgie jau drīz tiks saukti pie atbildības.

Šā gada aprīlī vērīgi Bukultu iedzīvotāji ziņojuši par aizdomīgu cauruli, pa kuras galu no kādas privātmājas Peldu ielā pašvaldībai piederošā novadgrāvī ar mainīgu intensitāti plūst pēc kanalizācijas smakojošs ūdens.

Foto: TVNET lasītājs

Reaģējot uz saņemto informāciju, pašvaldība konsultējusies ar Vides dienestu un vērsusies pie sertificētiem speciālistiem, lai veiktu šķidruma analīzes, - tās liecina, ka novadgrāvī tiek iepludināts kanalizācijas ūdens un tālāk ieplūst Baltezerā.

Pieaicināti būvinspektori, kas konstatējuši nelikumīgu būvniecību, par to noformējuši administratīvo aktu, un tas kopā ar veiktajām analīzēm tiks nodots Valsts Vides dienestam.

Pašvaldība sola sekot, lai cūcīgais privātmājas īpašnieks saņemtu īpaši bargu sodu, jo šāda attieksme pret dabu un apkārtējiem iedzīvotājiem nav pieņemama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu