Brīvdienās noslīkuši divi cilvēki; glābēji mudina atpūsties piesardzīgi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē glābēji vairākkārt devušies palīdzēt nelaimē uz ūdens nokļuvušajiem, tomēr divu dzīvības izglābt nav izdevies, tāpēc glābēji mudina cilvēkus atpūsties piesardzīgi.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), sestdien ap plkst. 8 saņemts izsaukums uz Rūpniecības ielu Ventspilī, kur Ventā slīka vīrietis. Līdz ugunsdzēsēju glābēju ierašanās brīdim cits vīrietis palīdzēja slīkstošajam noturēties virs ūdens. Glābēji abus izvilka no ūdens un nodeva mediķu aprūpē.

Sestdien glābēju palīdzība bija nepieciešama arī Ložmetējnieku ielā Liepājā, kur apmēram 1,5 kilometrus no krasta jūrā slīka vīrietis. Glābēji aptuveni 60 gadus veco vīrieti no ūdens izcēla jau bez dzīvības pazīmēm.

Svētdien neilgi pēc plkst.14 glābēji steidzās uz Blaumaņa ielu Smiltenē, kur Klievezerā slīka cilvēks. Glābēju ierašanās brīdī viņš jau atradās zem ūdens. Glābēji apmēram 21 gadu veco jaunieti zem ūdens atrada, nogādāja krastā un nodeva mediķiem, kas veica atdzīvināšanas pasākumus, diemžēl nesekmīgi.

VUGD aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un, atpūšoties pie ūdenstilnēm un dodoties peldēties, ievērot piesardzību un parūpēties par savu drošību, lai atpūta nepārvērstos traģēdijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu