Gaisa temperatūra vietām valstī sasniegusi +26 grādus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Līdz plkst.15 gaisa temperatūra vietām valstī sasniegusi +26 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Vissiltāk šobrīd ir Pāvilostā un Liepājā, kur termometra stabiņš pakāpies līdz +25,8 grādiem. Rīgā ir +25,7 grādus silts.

Arī citviet valstī gaisa temperatūra ir salīdzinoši augsta, piemēram, Dobelē ir +25 grādi, Bauskā +24,9 grādi, Jelgavā +24,2 grādi, bet Skrīveros +25,1, Zīlānos +24,2 grādi. Daugavpilī ir +24 grādus silts. Arī citviet valstī gaisa temperatūra pārsniedz +24 grādus.

Tikmēr ievērojami vēsāk ir Kolkā, +16,3 grādi un Mērsragā, +17 grādi. Stendē ir +20,8 grādus silts, bet Alūksnē +21,4 grādi.

Kā ziņots, sinoptiķi brīdinājuši, ka šodien pēcpusdienā valsts dienvidu daļā ir gaidāms liels karstums. No plkst.13 līdz plkst.17 valsts dienvidu daļā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27 un pat +28 grādiem.

Tāpat tiek norādīts, ka šodien Vidzemes mežos saglabāsies ļoti augsta ugunsbīstamība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu