Šodien nokrišņi nav gaidāmi un gaiss iesils līdz +25 grādiem

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Latvijā nokrišņi nav gaidāmi un maksimālā gaisa temperatūra sasniegs +25 grādu atzīmi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Otrdienas rītā mākoņi daļēji klāj Latvijas debesis, nokrišņu nav, liecina meteoroloģiskā informācija.

Vietām izklīst migla. Redzamība saullēktā dažviet Kurzemē un Vidzemē bija sarukusi līdz 200-400 metriem.

Pūš lēns dienvidrietumu un ziemeļrietumu vējš.

Minimālā gaisa temperatūra nakts izskaņā bija +8..+14 grādu, piekrastē vietām +15..+16 grādu. Deviņos rītā visā valstī gaidāmi +16..+19 grādi.

Rīgā mainīgs mākoņu daudzums un lēns dienvidu vējš. Gaisa temperatūra sešos rītā +14..+15 grādu, piepilsētā +12..+13 grādu.

Dienas laikā pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +18, +25 grādi. Daudzviet debesis būs skaidras un spīdēs saule.

Prognozes liecina, ka augstākā gaisa temperatūra gaidāma valsts dienvidu rajonos, savukārt zemāka tā būs jūras piekrastē.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +18,0 grādiem Ainažos līdz +24,0 grādiem Daugavpilī.

27.jūnija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +39..+40 grādu Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -2..-4 grādi lielākajos Alpu kalnos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu