Trešdien gaidāms pārsvarā sauss un saulains laiks

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Trešdiena Latvijā var kļūt par nedēļas sausāko dienu, tikai atsevišķās vietās Kurzemē un valsts austrumu daļā gaidāms īslaicīgs lietus.

Mākoņi daļēji segs debesis, lielākoties gaidāms saulains laiks. Gaiss sakarsīs līdz +25..+29 grādiem, piekrastē – līdz +22..+25 grādiem.

Dominēs lēns rietumu vējš.

Rīgā mākoņains laiks, kas skaidrosies. Nelīs un saule gaisu sasildīs līdz +27 grādiem.

Laikapstākļus nosaka paaugstināta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 763-764 dzīvsudraba staba milimetri jūras līmenī.

Redzamība miglā vietām valstī tikai 100 metru

Agrā trešdienas rītā daudzviet Latvijā – šur tur visos reģionos - ir migla, redzamība vietām nepārsniedz 100-300 metru, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns vējš un ir bezvējš. Nokrišņu nav, valsts rietumu un centrālajā daļā daudzviet apmākušās debesis.

Gaisa temperatūra saullēktā bija +14..+19 grādu.

Rīgā dūmaka, viegls ziemeļrietumu vējš un +19 grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +22,6 grādiem Ventspilī līdz +28,9 grādiem Dobelē.

26.jūlija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +42 grādi Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu 0..+4 grādi vietām Alpos un kalnos Norvēģijas dienvidos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu