28.jūlijs: Tuvākajās stundās gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Viktor Drachev/TASS/Scanpix

Laika posmā no plkst.18 līdz 21 Rīgā gaidāmas stipras pērkona lietusgāzes, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Negaisa laikā vējš pastiprināsies brāzmās līdz 15-17 metriem sekundē. Jau ziņots, ka šodien pēc pusdienlaika stipras pērkona lietusgāzes bija novērojamas Latvijas centrālajos rajonos, bet vēlāk tās jau sasniedza austrumu rajonus.

Piektdien tikai vietām valstī īslaicīgi līs

Tuvākajās stundās vietām Latvijā, naktī uz piektdienu valsts austrumu daļā vēl gaidāmas pērkona lietusgāzes, dienā būs maz nokrišņu – dažviet uzlīs.

Gaidāms daļēji apmācies laiks, naktī un no rīta arī migla. Pūtīs lēns vējš.

Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +14..+18 grādiem, dažviet Kurzemē līdz +12 grādiem. Dienā gaiss iesils līdz +21..+25 grādiem.

Rīgā ceturtdienas vakarā saglabāsies pērkona lietusgāžu risks. Piektdien nav gaidāmi nokrišņi, mākoņi daļēji klās debesis un vējš būs lēns. Gaisa temperatūra naktī +17..+18 grādu, pēcpusdienā +24 grādi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu