Svētdienas rītā daļēji apmācies laiks, gaisa temperatūra no nulles līdz +10 grādiem

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Svētdienas rītā mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis, nav ievērojamu nokrišņu, vietām – īpaši Kurzemē un Zemgales rietumos – sabiezējusi migla, liecina meteoroloģiskā informācija.

(precizēta visa ziņa)

Gaisa temperatūra laikā ap saullēktu valsts lielākajā daļā bija +4..+8 grādi, Mērsragā +2 grādi, Valkas apkārtnē 0..+1 grāds, bet vietām Kurzemes rietumu piekrastē un Rīgas apkaimē +9..+10 grādu.

Pūš lēns vējš, daudzviet valda bezvējš.

Rīgā mainīgs mākoņu daudzums, vietām migla, pūš viegls dienvidu vējš, gaisa temperatūra pēc septiņiem rītā bija +10 grādu pilsētas centrā un +7 grādi starptautiskajā lidostā.

Maksimālā gaisa temperatūra sestdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +10,4 grādiem Alūksnē līdz +16,3 grādiem Liepājā.

24.septembra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +34 grādi Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz svētdienu -3..-6 grādi augstākajos kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu