Daugavpils apkaimē gaisa temperatūra noslīdējusi līdz nullei

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Pirmdienas naktī un rītā zemākā gaisa temperatūra Latvijā reģistrēta Daugavpils apkārtnē, kur termometra stabiņš noslīdējis līdz nulles atzīmei, liecina meteoroloģiskā informācija.

Arī pārējā Latvijā septembra pēdējās pirmdienas rīts ir dzestrs – gaisa temperatūra Latgales, Vidzemes un Zemgales lielākajā daļā +1..+6 grādi, Kurzemē un vietām citos reģionos +6..+9 grādi.

Pūš lēns vējš un ir bezvējš, daudzviet izveidojusies dūmaka, vietām – galvenokārt Kurzemē – arī migla. Mākoņu maz, vairāk mākoņu valsts austrumos.

Rīgā pārsvarā skaidrs laiks, vietām miglas vāli, pūš lēns dienvidaustrumu vējš, gaisa temperatūra +7..+8 grādi, piepilsētā vietām +4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijā bija +16..+18 grādu, valsts austrumos aptuveni +14 grādu.

25.septembra augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +33 grādi Spānijas dienvidos. Zemākā gaisa temperatūra pirmdienas rītā -3..-5 grādi augstākajos kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu