Brīvdienas būs dzestras, ar slapju sniegu un brāzmainu vēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajās brīvdienās Latvijā ir gaidāms slapjš sniegs, dienas būs dzestras un ar brāzmainu vēju, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Šodien Kurzemē līs lietus, iespējams arī slapjš sniegs, līdz ar to atsevišķi ceļu posmi var būt slideni. Pūtīs dienvidaustrumu, austrumu vējš, kas līča piekrastē brāzmās sasniegs ātrumu līdz 15-17 metriem sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra nebūs augstāka par +3, +7 grādiem.

Naktī uz svētdienu daudzviet Kurzemē un Zemgalē gaidāms lietus, tikmēr Vidzemē un Latgalē būtiski nokrišņi netiek prognozēti. Līs arī Rīgā. Teritorijas lielākajā daļā gaidāms arī brāzmains vējš.

Svētdien nokrišņi jau gaidāmi daudzviet Latvijā, un pārsvarā tas būs lietus, vien valsts austrumu rajonos vakarpusē gaidāms slapjš sniegs. Diena būs apmākusies un maksimālā gaisa temperatūra būs +3, +6 grādi. Dienas laikā, jo īpaši piekrastes rajonos, pūtīs brāzmains vējš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu