Vētrās Itālijā gājuši bojā divi cilvēki, divi pazuduši bez vēsts

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Itāliju pēdējās trīs dienās ir piemeklējušas vētras ar stipru lietu, kurās gājuši bojā vismaz divi cilvēki un vēl divi pazuduši bez vēsts, sestdien ziņoja Itālijas mediji. Itālijas ziemeļos pie Dženovas gāja bojā 73 gadus vecs zvejnieks, bet Pjemontas reģionā glābēji sestdien atrada mirušu 70 gadus vecu vīrieti, kurš bija devies pieskatīt savus zirgus un kopš piektdienas bija pazudis.

Itālijas ziemeļos Sicīlijas salā ir pazuduši bez vēsts divi gados veci vīrieši, tostarp viens lauksaimnieks no Agridžento pilsētas apkaimes, kur vētras dēļ var tikt zaudēta puse citrusaugļu ražas.

Lai gan lietavas lielākajā valsts daļā ir mitējušās, varas iestādes sestdien saglabāja maksimālo sarkano trauksmes līmeni dienvidu reģionā Kalabrijā un ziemeļu reģionu Lombardijas un Emīlijas-Romanjas daļās.

Vētru visvairāk skartajos reģionos Pjemontā un Ligūrijā tika evakuēti vairāki simti cilvēku no savām mājām un tika slēgti daudzi ceļi, skolas un uzņēmumi, kad daudzās vietās pārplūda Po upe un tās pietekas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu